fbpx

Hoe werkt Klein Bedrijfje?

Via kleinbedrijfje.nl kunnen bezoekers zoeken naar webshops, maar ook fysieke winkels of studio’s en ateliers.

Alle bedrijfjes zijn ingedeeld op hun aanbod. Zijn bezoekers op zoek naar een specifiek product (of cadeau)? Door middel van de verschillende categorieën zijn alle aanbieders zo gevonden!

Gaan ze een weekendje weg en zoeken ze de leukste hotspots? Of zijn ze benieuwd wat er eigenlijk te vinden is in hun eigen stad? Dan vinden ze alle leuke, kleine bedrijfjes bij hun in de buurt, door te zoeken op locatie!

What's in it for you?

Zou je jouw bedrijfje graag terug willen zien op de site?
Yes! Dat is niet alleen heel leuk, maar ook heel slim!
Want hierdoor krijg jij..

Mensen vinden jouw bedrijfje niet meer alleen wanneer ze hier specifiek naar zoeken. Je krijgt dankzij je plaatsing op Klein Bedrijfje namelijk ook bezoekers die bijvoorbeeld op zoek waren naar dat ene perfect notitieboekje, de duurzaamste kleding of de leukste shops in Utrecht. Om maar even een paar voorbeeldjes te noemen! 

Een link naar jouw website of social media op Klein Bedrijfje? Dat kan! Hierdoor kom je hoger in de zoekresultaten van Google te staan. En laten we wel wezen, dat is natuurlijk precies wat je wilt! Zo vinden potentiële klanten jouw bedrijfje niet alleen via kleinbedrijfje.nl, maar ook gemakkelijker via Google. Win-win!

Dat is leuk! Ineens breid je jouw netwerk via Klein Bedrijfje enorm uit. Een leuke samenwerking organiseren? Sparren over het meest duurzame inpakmateriaal? Of inspiratie nodig voor jouw nieuwste product? Kan allemaal!

Als je jouw bedrijfje inschrijft kun je je ook inschrijven voor onze Facebookgroep Voor Kleine Bedrijfjes. Hierin vind je alle nieuwtjes, ideeën en samenwerkingen terug. 

Daarnaast mogen alle bedrijfjes op de site mij altijd berichten om gebruik te maken van dit netwerk. Dan ga ik voor je op zoek naar de mogelijkheden! 

Van mij dus :-). Dankzij een berg ervaring bij kleine, maar ook iets grotere bedrijfjes hoop ik je te kunnen helpen. Heb je vragen? Twijfel je over iets? Wil je even met iemand sparren? Stuur gewoon een berichtje! Maar stiekem mag dat ook als je niet op het platform staat ;-).

En kan je daarnaast ook wel een handje gebruiken bij het het maken van je website, het schrijven van teksten of het schieten van mooie foto's? Let me know! Dan kijken we samen hoe we jouw (online) contact een impuls kunnen geven.

What's in it for me?

Heel eerlijk? Klein Bedrijfje is niet echt begonnen om er veel aan te hebben, behalve dat ik behoefte had aan een plek waar je Kleine Bedrijfjes kon vinden. Dat gezegd te hebben is Klein Bedrijfje voor mij..

Klein Bedrijfje is in eerste instantie een hobby. Ik vind het onwijs tof om bezig te zijn met webdesign, fotografie én tekst en door een eigen site te starten kan ik deze drie passies combineren.

Daarnaast is het heel leuk om in contact te komen met alle bedrijfjes op de site en andere mensen via social media. Enthousiasme werkt aanstekelijk en het is onwijs fijn om te zien hoeveel mensen net zo gek zijn op Kleine Bedrijfjes als ik :-).

Veel is het niet en nog zeker niet genoeg om te stoppen met ander werk, maar dankzij de betaalde abonnementen en andere samenwerkingen hou ik wel degelijk wat centjes voor mijzelf over. 

Al moet ik wel zeggen: Het meeste gaat direct weer terug in de site ;-).

Yes, niet alleen voor jouw bedrijfje, maar ook voor mij is het fijn om een tof netwerk van Kleine Bedrijfjes te hebben. 

Ben ik op zoek naar een specifiek setje oorbellen? Heb ik vragen over WordPress? Of zin in een babbel met een mede-ondernemer? Ik hoef alleen te vragen en iemand antwoord :-).

Daarnaast zorgt het netwerk aan Kleine Bedrijfjes er natuurlijk ook voor dat mensen mij, voor andere diensten, makkelijker kunnen vinden.

Oef, sinds ik in 2019 ben begonnen met freelancen en ben gestart met de site heb ik zo onwijs veel nieuwe ervaringen opgedaan!

Als ondernemer ben je met van alles en nog wat bezig en moet je ineens overal iets vanaf weten. Administratie, marketing, social media, webdesign, fotografie, copywriting, klantcontact.. Zoveel nog om te leren, maar inmiddels heb ik aan Klein Bedrijfje een bak aan ervaring te danken! 

Tarieven

Klein Bedrijfje wordt beheerd vanuit de gedachte om kleine bedrijfjes een groter publiek te kunnen bieden, zodat ook die toffe, kleine bedrijfjes beter gevonden worden. Om deze reden kun je kiezen uit drie verschillende abonnementen, passend bij jouw budget:

Alleen beschikbaar voor het eerste jaar dat je op Klein Bedrijfje staat. Daarna kun je kiezen om je abonnement stop te zetten of voor een betaalde optie te gaan. Elk bedrijfje mag hier gebruik van maken.

Voor het jaarlijkse bedrag krijg je een aantal fijne extra’s terug, zoals exposure op social media, meer content op je pagina en korting op losse producten.

Voor het jaarlijkse bedrag krijg je een fijne extra’s terug, zoals exposure op social media, meer content op je pagina en korting op losse producten.

Daarnaast komt je bedrijfje bovenaan te staan in de zoekresultaten.

Hoe meld ik mij aan?

Wil je dat jouw bedrijfje ook terug kan worden gevonden op de site? En denk je dat jouw bedrijfje bij Klein Bedrijfje past? Dan ben je van harte welkom om het aanmeldformulier in te vullen.

Om ervoor te zorgen dat alleen ‘kleine’ bedrijfjes én natuurlijk de allerleukste op de site staan beoordeel ik eerst alle aanmeldingen. Je krijgt van mij altijd bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op over de eventuele verdere stappen. 

Onder andere deze kleine bedrijfjes gingen je voor..

Meneer Koekepeer | Unieke verrassingspakketten voor baby's
Jessica Melis Handmade | Handgemaakte huisnummerborden en naamborden.
lisettekst
Liekiwi | A3 Poster 'Madame Jeanette'