fbpx
Jessica Melis Handmade | Handgemaakte huisnummerborden en naamborden.
Samenwerking

Samenwerking

Deze blogpost is een samenwerking. Klein Bedrijfje werkt uiteraard alleen samen met bedrijfjes die passen bij de site en onze filosofie :-). Dat kan betaald óf onbetaald zijn. Ook samenwerken met Klein Bedrijfje? Je vindt alle informatie hier terug.

Samenwerking

Samenwerking

Deze blogpost is een samenwerking. Klein Bedrijfje werkt uiteraard alleen samen met bedrijfjes die passen bij de site en onze filosofie :-). Dat kan betaald óf onbetaald zijn. Ook samenwerken met Klein Bedrijfje? Je vindt alle informatie hier terug.

Een uniek huisnummerbord voor jouw woning | Jessica Melis Handmade.

Een huisnummerbord wordt ook wel het visitekaartje van je huis genoemd. En met een reden! Want het is de allereerste indruk van je woning. En als je een beetje bent zoals ik, vind je die eerste indruk net zo belangrijk als de rest van je interieur ;-). Maar hoe vaak zie je nou een écht leuk huisnummerbord? Eentje die past bij jou en je huis? Lees snel verder!

Waar vind ik een uniek huisnummerbord?

No worries, Klein Bedrijfje weet waar je terecht kunt voor jouw unieke huisnummerbord. Want je vindt hier het leuke bedrijfje van Jessica terug: Jessica Melis Handmade. Een webshop waar je jouw huisnummer- of naambord op maat kunt laten maken, zodat hij past bij jouw smaak.

Een huisnummerbord voor jou op maat gemaakt.

Jessica Melis Handmade stelt de borden met veel liefde voor je samen en dit doet zij (in) steengoed. Je kunt veel elementen zelf bepalen zoals de afmetingen, kleur, lettertype, tekst en achtergrond. Jouw bordje zal hierdoor altijd uniek zijn en goed bij jou en jouw smaak passen.

In jouw favoriete kleur.

Populaire kleuren zijn flessen groen en diep blauw, maar je kunt uit veel meer kleuren kiezen. Lila en cognac zijn bijvoorbeeld de persoonlijke favorieten van Jessica. Op deze pagina staan alle kleuren uit het assortiment beschreven mét bijbehorende voorbeelden. Mocht je er dan nog niet aan uit komen, kun je Jessica altijd om hulp vragen. Als je haar een foto stuurt van de plek waar je het bordje wilt hangen, kan ze je persoonlijk kleuradvies geven. Het maken van een gefotoshopt voorbeeld is ook mogelijk, zodat je goed kunt inschatten of je de kleur goed bij de muur, voordeur en kozijnen vindt passen.

Een huisnummerbord met plantjes, vintage kant of liever egaal?

Veel gebruikte achtergronden zijn plantjes, bladeren, vintage kant en gehaakte kleedjes. Voor de planten bordjes knipt Jessica takjes van plantjes die ze in haar omgeving kan vinden. Wil je jouw lievelingsplantje op het bordje terugzien? Dan zal Jessica daar naar op zoek gaan voor je. Omdat lavendel een van de favorieten is en niet het hele jaar bloeit, heeft ze deze gedroogd op voorraad. Sommige planten zijn kwetsbaar en seizoensgebonden, zoals klaprozen, waardoor een bord met deze achtergrond alleen in het voorjaar gemaakt kan worden. Heel bijzonder!

“Ik ben zelf een enorme liefhebber van vintage stoffen en heb daarom in de afgelopen jaren een flinke collectie kanten kleedjes bij elkaar verzameld. Wil je dat jouw vintage huisnummerbord nóg unieker is? Vraag dan naar een niet eerder gebruikt kleedje uit deze bijzondere collectie.”

Soms creëert Jessica ook hele speciale handgevormde objecten op huisnummerborden. Zo heeft ze al een paar keer een afbeelding van het huis op het bord van de klant gemaakt en laatst zelfs een racefiets en Amsterdammertjes!

Geen poespas? Als strak en modern meer jouw ding is, is een egale achtergrond uiteraard ook een optie. Een mooie mix van ambachtelijk en handgemaakt met een moderne look.

In elke vorm.

Steengoed is een heel veelzijdig materiaal, waardoor jouw bord niet perse rechthoekig hoeft te worden. Rond, ovaal, vierkant, de vorm van een blad of de sierlijke randen van een vintage kleedje volgend behoren ook tot de mogelijkheden. Laat je fantasie de vrije loop!

Met jouw favoriete lettertype.

Welk lettertype je mooi vindt is heel persoonlijk. Houd je van sierlijk? Dan is een krullend lettertype misschien wel iets voor jou. Anderen zullen een strak of klassiek lettertype mooier vinden. Op deze website kun je genoeg inspiratie opdoen. Bovenaan de website kies je een stijl die je aanspreekt. Vul bij ‘preview’ jouw huisnummer en/of naam in en je ziet direct hoe het er in een bepaald lettertype uit komt te zien.

En zo maak je jouw huisnummerbord nog specialer..

Handig én leuk, als je kunt zien wie er op huisnummer 16 wonen. Alleen een familienaam, alle voornamen of een huisnummer met namen erbij? Het kan allemaal. Jij bepaalt.

“Aan het maken van naamborden beleef ik altijd veel plezier. Het is zó persoonlijk. Een naambord met alle namen van het gezin er op ziet er heel gezellig uit. Alleen een familienaam wordt ook vaak gekozen en vind ik heel chique!”

Unieke huisnummerborden van Jessica Melis Handmade.

Duurzaam huisnummerbord.

Steengoed is een duurzaam materiaal. Er wordt tijdens het maakproces vrijwel geen afval geproduceerd. Jessica maakt alle borden zelf, met de hand, in Nederland. De huisnummer- en naamborden worden in een elektrische keramiekoven op groene stroom gestookt en de oven gaat pas aan als deze goed gevuld is. De borden worden stevig in papier en karton verpakt en verzonden. Als er plastic in je pakketje zit is dit hergebruikt. De pakketjes worden zelfs te voet of met de fiets bij het postkantoor afgeleverd.

Geef een huisnummerbord als persoonlijk cadeau!

De beste cadeaus zijn persoonlijk. Wanneer je een cadeau ontvangt wat exclusief voor jou gemaakt is, voel je je heel speciaal!

“Vaak worden mijn gepersonaliseerde producten cadeau gedaan. Vooral bij speciale gelegenheden, zoals een huwelijk of verhuizing. Men kan namelijk precies aangeven wat men wilt hebben. De kleur, vorm, afmetingen, lettertype, stijl en inhoud kan je namelijk allemaal zelf bepalen.”

Wel kan het zijn dat je het lastig vindt om iets voor een ander te laten ontwerpen. In dat geval is een cadeaubon van Jessica Melis Handmade perfect om te geven.

Meer weten over de unieke huisnummerborden van Jessica Melis Handmade?

Je vindt alle informatie uiteraard terug op de website van Jessica Melis Handmade. En ben je nieuwsgierig naar al haar eerdere ontwerpen? Check dan vooral ook even Jessica’s Instagram account. Dit is de beste plek om je te laten inspireren, omdat je hier alle verschillende combinaties van lettertypes, achtergronden en kleuren terugziet :-).

Laat een reactie achter

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Best beoordeeld
Inline Feedbacks
Bekijk alle opmerkingen
Jankees klok
6 maanden geleden

Beste Jessica, ik wil mijn ouders graag een huisnaambord cadeau geven? Met bijvoorbeeld: “ zoals het klokje thuis tikt..” . Maak jij dat soort borden ook? Zo nee, weet jij misschien wel iemand die dit doet?

Klein Bedrijfje
6 maanden geleden
Reactie op  Jankees klok

Hi! Wat een leuk idee. Je kunt contact met Jessica opnemen via haar instagram: https://www.instagram.com/jessicamelisart/ of stuur even een mailtje naar info@jessicamelis.com. Ik hoop dat er iets moois uit ontstaat! Liefs, Rianne

Klein Bedrijfje
Blogcategorieën
Nieuwste blogpost

Zoek je bijzondere dagen, zoals feestdagen, vakanties en andere gebeurtenissen …

Wil jij niets missen?

Word ook een insider van Klein Bedrijfje voor exclusieve updates, winacties en meer…

Gerelateerd

Voor Kleine bedrijfjes

Kleine bedrijfjes; Ons landje zit er vol mee. Conceptstores, studio’s en ateliers, webshops, noem het maar op. Achter de schermen hebben deze

...
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.