fbpx

-By Tessa-

Vintess Vintage

Bij Klein Bedrijfje zijn we gek op alles vintage en tweedehands, toch? En daarom verwelkomen we met heel veel liefde nieuwe vintage kleding shops.

Niet alleen vanwege de originele en unieke stukken die je er kunt vinden, maar ook natuurlijk omdat zo lekker duurzaam is om tweedehands te shoppen :-).

Het kon dus niet lang duren voor er meer vintage webshops op de site zouden komen!

Vintess vintage is het heerlijke vintage fashion
walhalla van Tessa. Nieuwsgierig geworden?
You know your way down!

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Offline

Goudvink 34
3435 RJ Nieuwegein

Contact

+31 618293965
info@vintessvintage.com

Vintess vintage is Tessa’s ultieme passie. Niet zo gek natuurlijk als je opgegroeid bent tussen de stoffen en bolletjes wol, omdat je ouders een eigen kledingwinkel hadden. Veel kleding werd zelfgemaakt, waardoor Tessa al van jongs af aan leerde over verschillende stoffen en hun kwaliteit. 

Mijn moeder maakte zelfs kleine kleertjes voor mijn Barbie poppen! Hierdoor ben ik altijd ontzettend gek geweest op (vintage) kleding. Ik vind het heerlijk wat het met je mood kan doen als je precies dat goede kleding stuk draagt en je daar krachtig in kan voelen! Als dat kleding stuk dan ook nog eens 20+ jaar oud is en met ontzettend veel aandacht is gemaakt, kan mijn dag niet meer stuk.”

Vintess Vintage | Duurzame, tweedehands lederen jasje.
Vintess Vintage | Duurzaam, vintage kleding.
Vintess Vintage | Zwart lederen jack, vintage.

Toch was een eigen webshop in kleding niet zo vanzelfsprekend en leek het erop dat Tessa een carrière als fotograaf zou volgen, na een studie fotografie. Echter, bleek fotograferen in opdracht van anderen niet helemaal haar ding en het universum leek met haar mee te denken ;-).

“Tijdens de pandemie kreeg ik een super leuke kans op mijn pad om zo’n 25 kg aan vintage in te slaan.. de rest is geschiedenis. Nu fotografeer ik weer met heel mijn hart en ziel omdat ik zulke ontzettend mooie kleding stukken aan mag bieden, elk in een eigen sfeertje neergezet. 

Inmiddels is Tessa’s zolder omgebouwd tot een waar paleis vol vintage kleding en probeert ze haar webshop gevuld te houden door altijd (écht altijd) op zoek te zijn naar mooie parels voor haar klanten. 

Vintess Vintage | Tweedehands, duurzame kleding van Tessa.
Vintess Vintage | Eigenaresse Tessa op haar zolder met vintage kleding.
Duurzame, vintage kleding.

Yes, dit bedrijfje is ook nog eens super duurzaam! Wanneer je investeert in vintage of tweedehands kleding, geef je bestaande items een nieuw leven. Meer over weten? Check dan hier m’n blog over vintage kleding.

“Soms verkoop ik nieuwe spulletjes, maar dan onderzoek ik altijd of het duurzaam gemaakt is of dat het van een merk is wat (gedeelte van) de opbrengst naar een een goed doel verzend.”

Producten van Vintess Vintage hebben?

Via Tessa’s webshop vind je alle mooie kleding (en foto’s) terug: www.vintessvintage.com

Vintess Vintage | Vintage kleding van eigenaresse Tessa.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.