fbpx

-By Ajèleth-

TotalEcoBodyCare

Ben jij je bewust van wat je op je huid smeert? En wat de invloed van sommige producten op de wereld is?

Bij TotalEcoBodyCare zorgt Ajèleth er voor dat je hier over gaat nadenken, geeft ze je tips voor verbetering van je huid en kan je heerlijke massages nemen. 

Lees snel verder als je meer wilt weten over de huid- en milieuvriendelijke behandelingen en producten van TotalEcoBodyCare.

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online

Webshop
www.totalecobodycare.nl

Instagram
www.instagram.com/totalecobodycare

Openingstijden

Di 09.00 – 20.30u
Wo – Do 09.00 – 17.00u
Zaterdag 09.00 – 14.00u (alleen op afspraak)

In 2017 is Ajèleth begonnen met haar bedrijfje. Zodra ze haar opleiding had afgerond, wist ze dat ze graag voor zichzelf wilde beginnen. Maar waarom is haar bedrijfje dan uniek? Omdat zij enkel en alleen werkt met ecologische producten, zich daar in verdiept en dus veel kennis hierover heeft. Zo kunnen haar klanten niet alleen komen ontspannen, maar heeft Ajèleth de kracht om mensen bewust te kunnen maken van hun gedrag op het gebied van beauty en gezondheid.

”Mijn bedrijf staat ervoor mensen zo bewust mogelijk te maken met wat ze op hun huid smeren en wat de invloed van bepaalde producten op onze wereld heeft. Daarnaast doe ik aan huidverbetering op een zo duurzame manier en wil ik mensen echt even laten ontspannen.” 

Ajèleth is een schoonheidsspecialiste en voeding- en gezondheidscoach. Ze heeft een passie voor eerlijke producten en milieubewustzijn. Met haar spontaniteit en humor helpt ze graag je huid, lijf en geest in balans te brengen. 

totalecobodycare
totalecobodycare
Duurzame producten dus!

Huidverbetering en ontspanning op een duurzame manier, dat klinkt toch geweldig? Bij TotalEcoBodyCare ben je dan aan het juiste adres. Je wordt behandeld met heerlijke, ecologische producten, want bij Ajèleth in de salon vind je niets wat op chemische wijze geproduceerd is. 

Producten van Esse hebben?

Naast de behandelingen die Ajèleth geeft, heeft ze ook een webshop waarin je de heerlijke en huidvriendelijke producten kan vinden. Je vindt de webshop terug via deze link: www.totalecobodycare.nl

totalecbodycare
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.