fbpx

-By Jeanette-

Tiendas Diferentes

Wanneer je zoveel aandacht aan de producten in je winkel besteed als Jeanette, dan verdien je (meer dan) een plekje op de site!

Niet alleen voldoen al haar producten aan minimaal één van haar 5 basisprincipes (Fair Trade, duurzaam, handgemaakt, gerecycled en biologisch), maar daarnaast werkt ze samen met veel lokale, kleine ondernemers. Een mooie match dus met Klein Bedrijfje!

Meer weten over deze fijne winkel in Helmond? Read on ;-).

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Offline

Markt 45 A
5701 RJ Helmond

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
Gesloten*

*M.u.v. laatste zondag van de maand

Contact

+31 640408060
tiendas@diferentes.nl

Jeanette is de trotse eigenaresse van Tiendas Diferentes. Deze van oorsprong Groningse is van Noord naar Zuid verhuisd en besloot in het Brabantse Helmond te starten, om met de verkoop van haar producten de economie in Nicaragua te ondersteunen: 

“Via mijn vrijwilligerswerk bij een organisatie met projecten in Nicaragua zag ik de armoede in dat land van dichtbij. Maar ook de prachtige handgemaakte producten die ze daar maken. Om bij te dragen aan de economie daar verkoop ik die producten in mijn winkel.”

Haar assortiment bestaat daarnaast uit producten van diverse ondernemers uit de omgeving en je vindt voor elke leeftijd wel iets! Van speelgoed tot streekproducten, van woondecoratie tot lichaamsverzorging en van cadeautjes tot schoonmaakmiddelen.

Stuk voor stuk uniek en elk met een verhaal! 

Duurzaam dus he?

Yes! Tiendas Diferentes verkoopt alleen producten die aan hun 5 basisprincipes voldoen: Fair Trade, duurzaam, handgemaakt, gerecycled en biologisch. Maar daarnaast werken ze ook achter de schermen op een zo duurzaam mogelijke manier.

“We proberen zo weinig mogelijk afval te produceren en recyclen daarom ons verpakkingsmateriaal. Daarnaast hebben we een grote hoeveelheid producten zonder verpakking in de winkel staan. Voor producten zoals bijvoorbeeld onze losse theesoorten is je eigen verpakking welkom.” 

Producten van Tiendas Diferentes hebben?

Je vindt Jeanette’s winkel in Helmond, op de Markt 45 A. 

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.