fbpx

-By Marieke-

The Clay Shaper

Wellicht weten jullie het allang, maar mijn hart ligt (als interieurdesigner) écht bij interieurproducten. Ik ben vaak op zoek naar nieuwe producten voor in huis en soms vind je dan net niet waar je naar op zoek bent.

Bij mij balen en frustratie, maar niet bij Marieke! De eigenaresse van The Clay Shaper bedacht hier een simpele oplossing voor: Ze maakt de producten gewoon zelf ;-).

Meer weten? 
Lees dan verder!

Na jaren als styliste te hebben gewerkt bij Loods 5 was eigenaresse Marieke toe aan een nieuwe uitdaging. Niet alleen de styling, maar de producten ook zelf ontwerpen werd haar passie. 

“Het was hartstikke tof en inspirerend om bij Loods 5 te werken, maar toch miste ik daar vaak net dat ene unieke woonaccessoire. Een bijzondere vaas, in een bepaalde kleur of met een specifieke print, die nergens te vinden was. Daar wilde ik verandering in brengen. En hoe fijn is het om zelf, van een zachte homp verse klei, een mooie vorm te kunnen maken?”

En die vormen werden uiteindelijk zo mooi dat Marieke besloot om ze voor iedereen, die opzoek is naar unieke items, te gaan maken. Inmiddels vind je in haar webshop hele fijne interieuraccessoires van keramiek die ze zelf graag in huis zou willen hebben, maar nog niet ergens anders heeft gezien. 

“Accessoires kunnen van jouw huis een thuis maken. Ik maak ze graag voor jou, iets waar je echt blij van wordt. Mijn huis staat er inmiddels vol mee! Tijd om ook jouw huis te verblijden met een mooie vaas, bloempot of kandelaar.

The Clay Shaper | Keramieken vaas Schijvenvaas off-white met bruine spikkels
The Clay Shaper | Kandelaar schijf zachtroze met blauwe vlekjes
Zijn de producten van The Clay Shaper duurzaam?

Mariekes collectie wordt gemaakt met respect voor de natuur. “Ik houd absoluut niet van wegwerp en ik ontwerp woonaccessoires waar je je leven lang plezier van zult hebben!”

Daarnaast zijn veel van haar producten zo gemaakt dat ze multi-inzetbaar zijn. Een pot is ook te gebruiken als schaal, een mok als vaasje enzovoorts. En is een product niet helemaal perfect uit de oven gekomen? Dan verkoopt Marieke ze deze als B-keuze via haar Instagram account. Want stiekem zijn ook deze items prachtig en zonde om weg te gooien, toch?

The Clay Shaper | Handgemaakt keramiek
Producten van The Clay Shaper hebben?

Ook op zoek naar dat unieke item of dat bijzondere woonaccessoire? Neem snel een kijkje in haar webshop vol met het mooiste keramiek voor in jouw interieur: www.theclayshaper.com.

The Clay Shaper | Keramieken vazen en potjes.
The Clay Shaper | Kandelaar schijf vintage mint
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.