fbpx

-By Jessica-

Sweetest Gift

Zoete verleidingen, verpakt als een cadeautje. Dan ben ik verkocht! Soms kan je gewoon enorm veel zin hebben in een snoepje en vaak kan je er daarna niet meer vanaf blijven…oeps

Jessica is zelf ook dol op zoetigheden en daarnaast vindt ze het fijn om haar omgeving blij te maken met cadeau’s. Dus toen was voor haar de optelsom snel gemaakt: iemand blij kunnen maken met snoep verpakt als een echt cadeautje!

Heb jij al zin in die heerlijke snoepjes? Lees dan snel verder!

Twee jaar geleden is Jessica begonnen met haar onderneming, Sweetest Gift. Ze is altijd erg creatief geweest, maar in haar toenmalige baan (vastgoed) kon ze haar ei niet echt kwijt. Toen haar huidige baan kwam te vervallen, was dat het moment waarop Jessica besloot het roer om te gooien!

”Ik hou van zoetigheid en ik vind het heerlijk om familie en vrienden te verrassen met cadeautjes. Ik wist dus dat ik dit wilde combineren, maar dat er al veel zoetigheden via de post te versturen was. Echter, dit waren vaak brownies, chocolade of koekjes. Snoep was er nog niet echt.”

Hier begon het idee. Ze wilde het feestelijk verpakken en ontworp zelf haar verzenddozen. Zo ontvang je niet alleen iets lekkers, maar ook iets leuks om te zien!

sweetest gift
Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen

Ben je op zoek naar vrolijkheid, zoetigheid en een leuk cadeautje? Dan weet je nu waar je moet zijn. Met de snoepcadeaus van Sweetest Gift creëer je altijd een special effect. Iets wat de ontvanger misschien niet verwacht naast een kaartje of een bloemetje. Iedere snoepbox zorgt weer voor een feestje op de deurmat. 

Maar er is meer mogelijk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een traktatie voor een verjaardag? Een bedankt voor een bruiloft? Of misschien wil je wel collega’s bedanken! Het kan allemaal. Jessica denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Dus..waar wacht je nog op? Smullen maar!

sweetest gift
sweetest gift
Maar er is meer!

Heerlijk al die zoete verleidingen, maar hoe zit het dan als je Vegan bent? Nou, daar heeft Jessica ook aan gedacht, want het is mogelijk om een Veggie Candy snoepdoos te bestellen. Zo vind je altijd iets om een ander blij te kunnen maken. 

Wil jij nu ook zo'n heerlijke snoepdoos?

Heb jij nu ook lekkere trek? Of kan je niet wachten om iemand anders blij te maken met zo’n feestelijke snoepbox? Via www.thesweetestgift.nl kan je ze bestellen. Voeg een leuk kaartje toe en ik weet zeker dat je een zoetekauw heel gelukkig gaat maken!

sweetest gift
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.