fbpx

-By Anne-Francesca-

StudioZomooi

Het is alweer even geleden dat ik Anne-Francesca’s bedrijfje StudioZomooi leerde kennen.

Volgens mij was het bij haar stand, op de woonbeurs, dat ik het boek Shoot! van Anki Wijnen (van blog zilverblauw) vond. Én kocht natuurlijk, want ik wilde hem dolgraag hebben! Dat was toen echt een cadeautje aan mijzelf.

Jaren later is deze webshop nog steeds een top plek om de mooiste cadeaus te scoren. Niet alleen voor jezelf overigens, maar voor jong en oud :-).

Zien? Dan hoef je alleen maar even door te scrollen!

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Contact

+31 611886071
info@studiozomooi.nl

Bij StudioZomooi vind je eigenlijk alleen maar moois. Zoals deze prachtige set gestanste tiny houses genaamd van ontwerpster Jurianne Matter.

Het enige dat jij als huizenbouwer nog hoeft te doen is de muren en de daken op de aangegeven plek op elkaar lijmen.

Je vindt de set met papieren huisjes hier terug.

Eigenaresse Anne-Francesca heeft de creativiteit niet van een vreemde. Haar moeder ontwierp en liet zelf kleding produceren, waardoor Anne-Francesca niet alleen opgroeide tussen de naaimachines, maar het ondernemen met de paplepel werd ingegoten. Niet zo gek dus dat ze in 2009 besloot haar werk, creativiteit en liefde voor design te combineren en startte met StudioZomooi.

“We hopen dat StudioZomooi ook jou en een ander even dat fijne gelukkige gevoel kan geven.”

Inmiddels is StudioZomooi.nl een waar walhalla geworden voor creatieve en vrolijke cadeautjes. Anne-Francesca streeft naar een aanbod van eerlijke, mooie, bijzondere en aantrekkelijke producten en je vindt bij haar dan ook unieke papierwaren, speelgoed en woonaccessoires van gerenommeerde merken, maar ook minder bekende lokale ontwerpers.

“Daarnaast vinden we het ook heel leuk als het cadeautje de krijger aanzet tot creativiteit. Iets waar je nog iets mee moet doen, iets waar je iets mee kan maken of iets wat de allerkleinsten aanzet tot het ontwikkelen van creativiteit of stimuleren van oog-hand coördinatie.”

Duurzaam dus he?

Yup, absoluut! Zoals gezegd streeft Anne-Francesca naar een aanbod van eerlijke, mooie, bijzondere en aantrekkelijke producten. 

“En…je krijgt bij ons korting als je je bestelling naar een DHL punt laat leveren zodat de levering minder belastend is voor het milieu.”

Producten van StudioZomooi hebben?

Eitje! Via de webshop vind je al het moois terug: www.studiozomooi.nl.

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.