fbpx

-By Marieke&Regien-

Skat & koozie

Ben je wel eens in Dalfsen geweest? Ik in ieder geval nog niet, maar volgens mij wordt het hoogtijd om hier eens naartoe te gaan!

Je vindt in deze Overijsselse plaats namelijk de leuke winkel van Marieke en Regien: Skat & koozie. Een echte oase op het industrieterrein! Met alleen maar mooie spullen, zodat je hier perfect terecht kunt voor kleine budget cadeautjes, maar ook voor luxere artikelen.

Nieuwsgierig geworden?
Yes, snap ik! 

Lees dus lekker verder 😉

 

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Offline

Wannestraat 4
7722 RT Dalfsen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
10.30 – 14.30
10.30 – 14.30
10.30 – 14.30
10.30 – 14.30
Gesloten

Wat voor Marieke en Regien jaren geleden begon als vriendschap is, dankzij een gemeenschappelijke hobby, uitgegroeid tot een hechte partnerschap. Samen begonnen zij ruim 7 jaar geleden hun eigen winkel (en webshop) in duurzame kinderkleding, accessoires, cadeaus en meer: Skat & koozie.

“Wij delen de interesse voor kinderkleding, inrichting en iets betekenen voor een ander en duurzaamheid. En hebben daarom van onze hobby, ons werk gemaakt met onze duurzame winkel Skat & koozie.”

Bij Skat & koozie wordt bewust ingekocht en het liefst alleen in kleine hoeveelheden, zodat de unieke producten van Marieke en Regien niet in ieder huis te vinden zijn. Zo verkopen ze bijvoorbeeld kinderkleding van het Scandinavische én duurzame merk Molo. Maar ook cadeautjes, gepimpte meubels en meer. 

Skat & Koozie | Duurzame kinderkleding van scandinavisch merk Molo
Duurzame kinderkleding van Molo.

Als één van de weinige winkels in Noord-Nederland (en de enige winkel tussen Groningen, Emmeloord en Oldenzaal) vind je bij Skat & Koozie kinderkleding van het duurzame merk Molo terug. En daar zijn Marieke en Regien met recht trots op. Molo kinderkleding is namelijk GOTS gecertificeerd én biologisch. Bovendien wordt hun kinderkleding geproduceerd zonder onnodig gebruik van chemicaliën en met de grootste zorg voor het milieu, onze planeet en onze kinderen.

Daarnaast vind je bij Skat & koozie merken terug die werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals MijnStijl, en zijn alle producten altijd bewust ingekocht met oog op kwaliteit en duurzaamheid.

Producten van Skat & koozie hebben?

Je vindt dit duurzame bedrijfje online terug via hun webshop: www.skat-koozie.nl. Of natuurlijk in Dalfsen! “Wij zitten een beetje afgelegen op het industrieterrein, maar de moeite waard om even om te lopen/fietsen/rijden.”

Skat & Koozie | Soxs, sokken die niet kriebelen
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.