fbpx

-By Femke-

Que Fem

Dat spulletjes voor kids ook duurzaam kunnen weten we natuurlijk! Op Klein Bedrijfje staan inmiddels meerdere bedrijfjes die weten wat je moet hebben voor je kleintje: “Child proof” benodigdheden die goed zijn voor je kindje én goed voor de planeet. 

Femke geeft ook graag het goede voorbeeld. Haar webshop is nog “klein”, maar groots als het gaat om haar duurzame opvattingen. En laat dat nou net het gene zijn waar wij allemaal op zitten te wachten :-).

Meer weten?
Vooral even verder scrollen dan!

Femke is het brein achter webshop Que Fem. Wat ooit begon als een hobby, met het maken van broekjes, is uitgegroeid tot een jong merk op het gebied van speelgoed, accessoires & stationery voor de hipste kids en hun kamertjes! Naast het runnen van haar webshop is zij, sinds november 2019, trotse moeder van dochter Sam.

Que Fem, de naam van Femke’s webshop heeft ze te danken aan een vorige werkgever: “Ik reisde veel naar het buitenland en kwam geregeld in Barcelona. De naam Que Fem betekent in het Catalaans ‘Wat nu’ en werd door mijn Spaanse collega’s vaak als grapje gebruikt: ‘Femque, que fem?’.” 

Wat nu? What’s next? Femke blijft altijd op zoek naar de volgende,  vernieuwende concepten en merken die in de webshop passen, om jou te blijven verrassen :-).

Duurzaam dus he?

Oh zekers. De Que Fem broekjes zijn nog steeds vaste prik in Femke’s assortiment, naast de producten van andere kleine merken. De broekjes zijn handgemaakt én duurzaam. 

“En om zeker te weten dat iedereen zich er fijn bij voelt, zijn alle stoffen die wij gebruiken GOTS en Oeko-Tex ® gecertifieerd.”

Sam met één maand oud in een broekje maat 50 en Sam met vijf maanden in een broekje maat 68. 

Producten van Que Fem hebben?

Via Femke’s website vind je alle producten terug: www.quefem.nl.

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.