fbpx

-By Elien-

Petit Mouton

Woo-hoo! We hebben er weer een bedrijfje uit België bij :-). En niet zomaar een bedrijfje, maar eentje voor liefhebbers van katten.

Bij Petit Mouton vind je namelijk de heerlijkste kattenmandjes, gemaakt van het onwijs zachte merino wol óf biologisch katoen!

Op zoek naar een nieuw bedje voor jouw poezenvriend? Dan ben je hier absoluut aan het goede adres ;-).
Lees dus lekker verder!

Een fijne kattenmand vinden voor Eliens (behoorlijk grote) Maine Coons, die ook nog eens mooi staat in huis, was geen makkelijke opgave. Daarom besloot ze zelf aan de slag te gaan en bedjes te maken waar alle drie haar katten zich in thuis voelden. En na veel proberen en testen hadden ze niet alleen alle drie een fijn bedje, maar ontstond ook haar eigen webshop vol met kattenmanden: Petit Mouton.

Alle kattenmanden en bedjes bij Petit Mouton zijn handgemaakt in België met heel veel liefde. “Hierbij kan je kiezen tussen merino wol of bio katoen, in verschillende maten en kleuren.” Daarnaast kun je op Eliens site ook terecht voor viltballetjes en bandana’s, speciaal voor jouw pluizige vriend ;-).

Petit Mouton | Kattenmand van duurzaam merino wol.
Petit Mouton | Vilten kattenspeelgoed van merino wol
Duurzaam dus he?

Yes, ook nog eens!

“Onze merino wol wordt duurzaam en diervriendelijk gewonnen door een gecertificeerd bedrijf. Het katoen dat we gebruiken heeft het GOTS-keurmerk. Wat inhoudt dat ook deze op een biologische, duurzame en milieuvriendelijke manier wordt verkregen.”

Daarnaast gebruikt Elien zo min mogelijk plastic wanneer haar pakketje verzonden worden. Fijn! 

Producten van Petit Mouton hebben?

Je vindt alle duurzame kattenmanden en kattenbedjes terug via de website van Petit Mouton: www.petit-mouton.be.

Petit Mouton | Opbergmanden voor opruimen kattenspeelgoed.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.