fbpx

-By Diana-

Petit Life

Ooh, ik mag mama’s (en papa’s, oma’s en misschien zelfs opa’s) weer heel blij maken! We hebben er namelijk weer een fijn bedrijfje voor kids bij :-).

Bij Petit Life kun je terecht voor de mooiste handgemaakte accessoires voor je kleintje, zoals speenkoorden, speelgoed om in te bijten en veel meer. 

Meer weten over deze webshop?
Scroll dan verder!

Petit Life is de webshop van Diana. Deze webdesigner én mams van twee kids was opzoek naar wat meer uitdaging en besloot daarom haar eigen bedrijfje te beginnen. 

“Om ons heen werden er veel kindjes geboren en zo is het idee ontstaan om speenkoorden te maken. Zo was ik toch weer lekker creatief bezig. In no-time had ik alle materialen aangeschaft, de webshop gereed gemaakt en een werkplekje in onze woonkamer gecreëerd. Inmiddels is het werkplekje verhuist naar een eigen werkkamer en blijft de webshop groeien.”

Handgemaakte accessoires voor baby's en kids.

Inmiddels vind je bij Petit Life veel meer dan alleen speenkoorden. Zo maakt Diana ook met veel liefde moderne, gepersonaliseerde wagenspanners en bijtspeelgoed en staan er op haar webshop nog veel meer duurzame en vooral praktische producten. 

“Onze producten zijn onder andere erg populair om te geven als kraamcadeau.”

Petit Life | Speenkoord met naam.
Petit Life | Speenkoord met naam en bewaarzakje.
Duurzaam dus he?

Yes, zeker! Diana denkt met Petit Life veel na over duurzaamheid en duurzaam ondernemen.

“Er worden bewuste keuzes gemaakt tijdens het inkopen van de materialen en producten van derde partijen. Ook wordt er gekeken naar de milieuvriendelijkheid, of de producten biologisch, vegan en dierproefvrij zijn, en of de verpakkingen biologisch afbreekbaar of recyclebaar zijn.”

Producten van Petit Life hebben?

Je vindt al Diana’s handgemaakte speenkoorden en andere producten terug via haar webshop: www.petitlife.nl.

Petit Life | Brievenbuscadeau Stel je eigen box samen.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.