fbpx

-By Ingrid-

New Angels

Yaay! Duurzame fashion wordt steeds makkelijker te vinden. En daar worden wij heel gelukkig van, toch?

Ook onderneemster Ingrid is met haar bedrijfje New Angels druk bezig ons negatieve beeld van de kledingindustrie te veranderen.

In haar webshop vind je namelijk een hele hoop kleding terug, die op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd wordt.

Meer van weten? Yes!
Scroll dan vooral even verder.

Dat eigenaresse Ingrid een voorliefde heeft voor de natuur zie je duidelijk terug in haar eigen unieke én duurzame kledingmerk: New Angels. Hier vind je ecologische kleding dat gemaakt is van natuurlijke en diervriendelijke materialen. Alles ontworpen door Ingrid zelf en ook nog eens voor een groot deel door haar gemaakt! 

“Ik heb altijd veel kleding gemaakt voor m’n kinderen en mezelf. Mijn moeder naaide vroeger ook veel, dus het ging eigenlijk als vanzelf. Nu ontwerp en maak ik kleding die ik verkoop. Het is echt een droom die uitkomt: mijn eigen kledingmerk opgezet en dat ook anderen in ‘mijn’ kleding rondlopen. Zo leuk!”

Alle kleding zit comfortabel en bevatten geen kriebelende en irriterende labeltjes, doordat deze zijn gemaakt van zacht satijn. Daarnaast is elk kledingstuk voorzien van een luxe metalen naamplaatje. Stuk voor stuk geschikt voor een avondje thuis op de bank, voor op vakantie óf voor een avondje uit.

New Angels | Duurzame ecologische kleding, eco fashion. Eigenaresse Ingrid in Off shoulder shirt Liz, hennep Natural white
Duurzaam dus he?

Oh yeah! Dat New Angels een modemerk is met een warm hart voor de natuur zie je in alles terug :-). Er wordt bijvoorbeeld uitsluitend gewerkt met milieuvriendelijke stoffen, zoals bamboe, hennep, Tencel, ramie, modal en biologisch katoen (met GOTS certificaat). En zelfs de verpakkingen, tags en website zijn duurzaam.

“Biologische kleding voelt opvallend zachter aan dus het is echt een win-win situatie. Beter voor de wereld, beter voor jou. Het merendeel van onze collectie is gemaakt in Nederland, dus lokale productie. We zijn open en transparant en schrijven blogs om je een kijkje achter de schermen te geven.

Daarnaast worden alle restjes stof bewaard en weer verwerkt tot bijvoorbeeld kleine geschenkjes die meegeleverd worden bij je pakketje! Geheel eco, fair & vegan dus :-). Oftewel: One With Nature. Een lief merk. Lief voor de aarde, lief voor de mensen en lief voor de dieren.”

Producten van New Angels hebben?

Je vindt al Ingrids duurzame fashion terug via haar webshop: www.newangels.nl

En handig om te weten: Sinds kort is het ook mogelijk om jouw favoriete kledingstuk voor je aan te passen. Dus wil je dat leuke New Angels jurkje net even iets langer? Dan kan dat speciaal voor jou gemaakt worden!

New Angels | Eco fashion van Ingrid.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.