fbpx

-By June-

Milestone Moon

Kersverse ouders willen volgens mij zoveel mogelijk herinneringen aan hun kleintje op kunnen slaan. Van het eerste lachje tot het eerste stapje, allemaal mijlpalen die je niet wilt vergeten!

En hoewel je met foto’s en je telefoon tegenwoordig een heel eind komt, is dat natuurlijk niet helemaal volledig. 

June begon daarom haar eigen webshop voor deze grote en kleine mijlpalen: Milestone Moon. Hier vind je de mooiste kalenders om deze bijzondere momenten in op te slaan.

Nieuwsgierig?
Lees snel verder!

 

June is de eigenaresse van Milestone Moon. Een webshop met kalenders om herinneringen van je zwangerschap en/of het eerste jaar van je kleintje in te kunnen bewaren. Hiermee is ze gestart nadat zij zelf in februari 2020 mama werd en de behoefte had om, naast foto’s, ook data te kunnen vastleggen.

“Hier zijn natuurlijk ontzettend veel boeken voor te vinden, alleen daar schrijf je je iedere week een slag in de rondte. Tijdens mijn zwangerschap had ik al ervaren dat ik hier niet zo goed in was, dat moest toch makkelijker kunnen?!”

Milestone Moon | BABYKALENDER BASIC
Milestone Moon | Zwangerschapskalender
Mijlpaal-kalender voor alle bijzondere momenten.

Ze creëerde een ideale mijlpaal-kalender waar je alle mijlpalen van je zwangerschap/ouderschap in kunt bijhouden. Heel eenvoudig dankzij de bijgeleverde stickers met belangrijkste mijlpalen én zonder dat je meteen een heel levensverhaal hoeft te schrijven ;-). 

“Tijdens de zwangerschap en daarna tijdens het ouderschap maak je zoveel bijzondere momenten mee & die wil je natuurlijk allemaal bewaren als herinnering voor later.”

Producten van Milestone Moon hebben?

Je vindt de mijlpaal-kalenders terug in de webshop: www.milestonemoon.nl. En extra leuk: De producten zijn ook te personaliseren en daardoor super geschikt als kraamcadeau.

Milestone Moon | BABYKALENDER BASIC
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.