fbpx

-By Suzanne&Marc-

Meneer Koekepeer

Speelgoed, speentjes, slabbetjes, knuffels: Volgens mij kunnen ouders wel babyspullen blijven kopen voor hun kleintjes!

Maar zijn al die producten wel zo verantwoord?
En goed voor de volgende generatie?

Ook Marc en Suzanne liepen tegen deze vragen aan toen hun eerste kleintje werd geboren en besloten daarom toekomstige ouders, een handje te helpen. Ze startten een webshop met unieke verrassingspakketten vol duurzame babyproducten, zodat een duurzaam cadeautje geven een eitje wordt!

Meer weten over Meneer Koekepeer?
Lees dan lekker verder!

Marc en Suzanne zijn, naast de trotse ouders van twee lieve kids, de eigenaren van Meneer Koekepeer: Een duurzame webshop waar je unieke verrassingspakketten voor kinderen vindt en die is ontstaan vanuit hun eigen behoefte naar duurzamere babyspullen. 

Door de de overload aan keuzes die je moet maken als je een baby krijgt, zijn we steeds meer gaan nadenken over het aanschaffen van duurzame en gender-neutrale babyspullen, maar ook het hergebruiken hiervan. Daarnaast genieten wij ontzettend van de onverwachte, verrassende momenten in het leven en dat mee wilden nemen in ons concept.”

Op basis van jouw wensen, zoals budget, kleurstijl en categorie, stelt Meneer Koekepeer een verassingspakket samen vol pure en functionele cadeaus. De verassingspakketten kunnen bestaan uit nieuwe, handgemaakte, maar ook tweedehands producten. 

Meneer Koekepeer | Eigenaresse Suzanne pakt een verrassingspakket in.

De pakketten zijn perfect om samen met een grotere groep vrienden of familie cadeau te geven op kraamfeesten en babyshowers, dankzij de keuze uit verschillende budgetten. Heb je een groter budget? Dan voegt Meneer Koekepeer simpelweg meer of grotere cadeaus toe aan het pakket! 

Duurzame verrassingspakketten dus?

Yes, fijn he? Meneer Koekepeer is om meerdere redenen duurzaam. De verrassingspakketten bevatten alleen maar duurzame en/of tweedehands cadeautjes. Maar daarnaast wordt er ook nog eens zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt en is het gebruikte verpakkingsmateriaal gemaakt van paperwise papier.

“Onze uitgangspunten voor de pakketten zijn: Zo duurzaam mogelijk, de cadeaus zijn voor ieder kind geschikt en de producten zijn gemaakt van tijdloze materialen, zodat deze van kind op kind kunnen worden doorgegeven.”

Meneer Koekepeer | Ingepakt verrassingspakket voor kids.
Verrassingspakketten van Meneer Koekepeer hebben?

Je vindt alle verrassingspakketten terug via de webshop: www.meneerkoekepeer.nl.

Je kan het verrassingspakket laten bezorgen bij de ontvanger, maar ook naar jezelf toesturen, om het vervolgens zelf te overhandigen.

Meneer Koekepeer | Unieke verrassingspakketten voor baby's
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.