fbpx

-By Manon-

MaanClayJewelry

Sieraden. Wie heeft ze nou niet? Ze geven je outfit net even dat beetje extra, mee eens?

MaanClayJewerly maakt deze prachtige oorbellen zelf va polymeerklei. Benieuwd naar haar andere ontwerpen?

Neem dan snel een kijkje

Manon is het gezicht achter MaanClayJewelry. Ze is altijd al een creatieveling geweest. Begin 2022 ontdekte ze polymeerklei en samen met de droom om ooit een eigen winkeltje te hebben ontstond Maan Clay. Ze is dus echt nog in de opstartfase, super leuk en spannend! Nu heeft ze haar droom van een eigen winkeltje in de vorm van een webshop werkelijkheid kunnen maken en daarbij kan ze haar creativiteit goed benutten!

”Ik ben gek op mooie oorbellen en creatief bezig zijn. Naast MaanClayJewelry ben ik ook nog parttime werkzaam in een winkel. Waar je mij blij mee kunt maken? Wijn en chocolade (maar niet in die combinatie, haha)!

maanclayjewelry
maanclayjewelry
Need to know

Alle oorbellen zijn handgemaakt van polymeerklei en zijn vrij van nikkel. Vaak denken mensen dat deze oorbeleln zwaar zijn om te dragen, maar niets is minder waar! Ze zijn super licht en daarom comfortabel om te dragen. 

Het ontwerp proces is lang, maar Manon haal hier echt energie uit. ”Het is zo leuk om te doen en elke keer weer ben ik blij hoe mooi het wordt.”

Er zit veel zorg in de oorbellen. Alles wordt van begin tot eind met de hand gemaakt en daarom is ieder setje oorbellen een uniek sieraad.

Wil jij ook één van deze mooie creaties?

Wil je ook de prachtige items van Manon bestellen? Dat kan via haar webshop www.maanclayjewelry.com 

maanclayjewelry
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.