fbpx

-By Lieke-

Liekiwi

Zo, zo fijn!
Er komen steeds meer duurzame bedrijfjes op de site te staan en oooh, wat word ik daar happy van.

Ook het bedrijfje Liekiwi van fotografe Lieke is zo’n duurzaam bedrijfje. Niet alleen zijn haar prachtige, unieke kaartjes geïnspireerd op de natuur, maar Lieke werkt ook nog eens samen met een lokaal familiebedrijf én gebruikt alleen duurzame materialen.

Yes, daar willen we wel meer van weten, toch?
Lees dus vooral lekker verder :-).

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Contact

+31 641093099
info@liekewinters.nl

Kaartenserie ‘Immortal’ is een set kaarten die volledig door de natuur om Lieke’s huis is geïnspireerd. De set bestaat uit 8 kaarten en 8 enveloppen van A6 formaat.

Dat de eigenaresse van webshop Liekiwi en fotografe Lieke gek is op de natuur is volgens mij geen geheim. Althans geen grote ;-). Haar foto’s, en de prachtige kaartjes die ze daarmee maakt, zijn geïnspireerd op het groen rondom haar huis. 

“In de natuur voel ik me levendiger en vrijer. Ik zoek naar kleine dingen, die altijd dicht in de buurt zijn. Zoals mijn tuin, de moestuin en de bosrijke omgeving waar ik woon. Zij vormen de belangrijkste inspiratiebron voor mijn fotografie op dit moment.”

Liekiwi | Kaartenserie 'Bulbs'

Ze deelt de eenvoud en schoonheid hiervan met veel liefde en in haar webshop vind je dan ook de mooiste kaartjes en posters terug. Stuk voor stuk met haar eigen, minimalistische foto’s van verschillende planten en bloemen, zoals haar kaartenserie ‘Immortal’.

“Wat ik zo fascinerend vind aan de natuur is dat alles in beweging is en een relatie heeft met en tot elkaar.
Het cyclische proces van groeien, bloeien en afsterven kan mij enorm intrigeren.”

Liekiwi | A3 Poster 'Madame Jeanette'
Liekiwi | Inspiratie voor haar fotografie en kaarten vind Lieke in haar moestuin
Liekiwi | Kaartenserie 'Wild flowers'

Heeft er iemand in jouw omgeving wat extra aandacht nodig? Of wil je iemand laten weten dat je deze persoon enorm waardeert? Dan is het sturen van een persoonlijk kaartje een klein gebaar, dat heel veel voor iemand kan betekenen! En laten de kaartjes van Lieke daar nou super geschikt voor zijn!

“Mijn kaarten zijn geschikt voor elke gelegenheid. Je kan ze ook op een mooi plekje in je huis zetten of in een lijstje aan de muur hangen.”

Liekiwi | Kaartenserie 'New Born'
Duurzaam dus he?

Yes, niet alleen geïnspireerd door, maar ook nog eens goed voor de natuur! Voor het maken van de kaarten werkt Lieke samen met een lokaal familiebedrijf. Daarnaast maakt ze gebruik van duurzame materialen, zoals FSC gecertificeerd papier, gerecyclede enveloppen en verpakkingsmaterialen.

“En woon je in de buurt (Veldhoven)? Dan kan je de bestelling ook bij mij thuis ophalen of ik breng het op de fiets naar je toe!”

Producten van Liekiwi hebben?

Je vindt alle kaarten en posters van Lieke terug in haar webshop.

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.