fbpx

-By Leonie-

Leonie van der Laan

Illustreren..
Oh, wat zou ik dat toch graag goed kunnen, maar helaas! Ik ben er gewoon niet zo goed in :-).

Gelukkig zijn er ook toppers die het wel heel goed kunnen, zoals illustrator en grafisch vormgever Leonie! Haar vrolijke tekeningen zorgen voor onwijs schattige kaartjes en posters. Dus ben je op zoek naar een modern, maar speels kaartje? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Meer weten over Leonie?
Lees dan lekker verder :-).

Leonie is de eigenaresse van bedrijfje Leonie van der Laan. In 2019 startte zij haar stationery label en inmiddels heeft deze illustrator een eigen webshop vol met ansichtkaarten, wenskaarten en posters die ze zelf heeft ontworpen en ontwikkelt. 

“Ik hou van abstracte vormen en de vele composities die je ermee kunt maken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg daar een gebalanceerd kleurenpalet aan toe en je hebt mijn collectie: Minimalistisch doch kleurrijk, modern maar toch heel speels.”

Leonie van der Laan | Kaart met een huisje – verhuiskaartje

De gedachte achter haar ontwerpen is dat ze gelooft dat geluk in kleine dingen zit. Met haar designs hoopt ze je dan ook te laten glimlachen en een beetje liefde en vrolijkheid toe te voegen aan het dagelijkse leven. Simplistische ontwerpen, maar tegelijkertijd dromerig, vrolijk en bovenal positief. 

“Alles wat je aandacht geeft groeit, het gaat allemaal om je focus. Als je met een positieve mindset en in vertrouwen leeft, bereik je veel gemakkelijker je doelen. Bovendien zal je de schoonheid vinden in het alledaagse, wat tevens iets is dat ik heel belangrijk vind.”

Producten van Leonie van der Laan hebben?

Via de webshop vind je alle kaarten, posters en andere ontwerpen van Leonie terug: www.leonievanderlaan.nl.

Leonie van der Laan | Keuken poster pretzel
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.