fbpx

-By Jessica-

Jessica Melis Handmade

Het is dat ik nu bijna geen ruimte voor een mooi huisnummerbord naast m’n deur heb, want anders had ik het wel geweten en hing er eentje van Jessica aan de gevel!

Deze keramiste maakt, met behulp van onder andere vintage kant en andere materialen, namelijk de mooiste borden voor je huis. Met je huisnummer, je naam of iets anders. Allemaal uniek én handgemaakt. Op haar webshop vind je deze kunstwerkjes en veel meer moois terug. 

Nieuwsgierig geworden? You know your way down!

Jessica (of Jes, mag ook!) is gek op het maken van producten met de hand. Niet zo gek dus dat ze in 2013, na haar opleiding aan de kunstacademie AKV st Joost, is gestart met haar eigen kleine bedrijfje in keramiek: Jessica Melis Handmade. Haar fascinatie voor details en de liefde voor oude materialen en vintage zorgen ervoor dat ze unieke producten in haar webshop heeft staan. Stuk voor stuk met een vleugje nostalgie dankzij de inspiratie die Jessica haalt uit oude ambachten. 

“Het hergebruiken van bestaande materialen is belangrijk voor me. Er zijn nou eenmaal genoeg mooie dingen gecreëerd in de wereld, maar veel er van worden vergeten. Ik zet ze in een nieuw licht waardoor ze weer gezien worden.”

Unieke huisnummerborden en meer.

In haar webshop richt ze zich vooral op de huisnummer- en naamborden, maar je kunt bij Jessica ook terecht voor onder andere sieraden, potjes en tassen van vintage borduurwerkjes. Allemaal uniek en handgemaakt. En ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau? Dan kun je deze keramist en ontwerpster vragen om een uniek design te maken voor jouw gepersonaliseerde keramische product. Ze gaat graag voor je aan de slag!

“Vaak worden mijn gepersonaliseerde producten cadeau gedaan. Vooral bij speciale gelegenheden, zoals een huwelijk, housewarming, verhuizing of overlijden. Men kan namelijk precies aangeven wat ze willen hebben, in kleur, vorm, afmetingen, lettertype, stijl en inhoud zijn zij heel vrij om te bepalen hoe het er uit moet komen te zien.”

Jessica Melis Handmade | Handgemaakte huisnummerborden en naamborden.
Jessica Melis Handmade | Keramische, handgemaakte oorbellen. Uniek.
Workshops.

Daarnaast geeft Jessica workshops. Wil je bijvoorbeeld zelf leren hoe je jouw eigen huisnummerbord of naambord maakt? Of haar kerstboomhangers van keramiek voor in je kerstboom? Dan kun je bij Jessica een workshop volgen in Breda :-). Mail haar gerust voor alle info!

Producten van Jessica Melis Handmade hebben?

Via www.jessicamelis.com scoor je heel makkelijk een persoonlijk huisnummer- of naambord, gemaakt in je favo kleur en design. De webshop wordt verder continue aangevuld met nieuwe ontwerpen en je kunt altijd contact opnemen met Jessica zelf als je naar iets specifieks op zoek bent. Of om even bij haar langs te gaan in Breda als je een ontwerp van te voren wilt zien of bespreken.

Shop je vanuit het buitenland of ben je fan van Etsy? Check dan ook Jessica’s Etsy shop via: www.JessicaMelisHandmade.etsy.com.

Jessica Melis Handmade | Handgemaakte keramische ketting.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.