fbpx

-By Marjolein-

HelpLocal
withLove

Unieke accessoires, voor in je huis of aan je arm. Dat wil toch iedereen? Maar hoe leuk is het als deze producten rechtstreeks van de makers uit Marokko en Sri Lanka komen? Dan heb je echt iets unieks. 

Ben je benieuwd wat voor unieke items je bij HelpLocalwithLove kan scoren? Lees dan snel verder en ontdek ook het verhaal achter dit bedrijfje. 

HelpLocalwithLove is ontstaan toen het reisbureau van Marjolein door corona stil kwam te liggen. Het reisbureau, Travel Magical Marocco, is gespecialiseerd in reizen naar Marokko en door de opkomst van de pandemie bleven de toeristen weg. Dit had voor veel mensen in Marokko directe gevolgen. Chauffeurs, gidsen, hotel- en restaurantmedewerkers zaten ineens allemaal zonder inkomen. Ook de makers van ambachtelijke producten, die veel werden gekocht door toeristen, hadden ineens geen inkomen meer. Hierdoor ontstond het idee voor HelpLocalwithLove. Ze hebben spullen voor een eerlijke prijs ingekocht, om ze vervolgens in Nederland te kunnen aanbieden. Naast de verkoop van deze ambachtelijke producten, wordt er ook meer aandacht gegeven aan het vakmanschap.  

”We willen het vakmanschap uit inmiddels Marokko én Sri Lanka delen met de mensen om ons heen. We willen laten zien hoe de producten gemaakt worden en met wat voor liefde dit gebeurt.”

Inmiddels komt het reisbureau weer op gang en worden er nu ook reizen aangeboden waarin deze ambachten worden verweven. Zo kan je tijdens je reis écht even cultuur snuiven. 

 

helplocalwithlove
En dus ook duurzaam?

De producten die te vinden zijn bij HelpLocalwithLove zijn allemaal met de hand gemaakt. Door middel van oude technieken, natuurlijke materialen uit de omgeving en de kennis van deze mensen heb je een uniek en duurzaam product in handen. Er is altijd ruimte voor verbetering, zoals bijvoorbeeld het transport nog duurzamer maken, maar ze doen altijd hun uiterste best om de kennis en kracht van lokale mensen over te brengen in de webshop om jou blij te kunnen maken met iets unieks. 

Benieuwd naar het gehele assortiment?

Via www.helplocalwithlove.shop vind je alles voor jezelf, je mini en natuurlijk wat goed is voor het millieu. 

helplocalwithlove
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.