fbpx

-By Helena&Glen-

Earthly

Woo-hoo! Klein Bedrijfje breidt zich steeds verder uit in België. Hoe fijn is het dat ook onze Zuiderburen de website vinden?

Het bedrijfje van Helena en Glen, duurzame webshop Earthly, is een nieuw Belgisch bedrijfje op de site. En wat voor één! Deze duurzame shop heeft héél veel fijns en zorgt bij mij dan ook voor een dikke glimlach. 

Meer weten over alle zero-waste en
duurzame producten op webshop Earthly?
Lees dan snel verder! 

Helena en Glen zijn met hun duurzame webshop Earthly gestart om een verschil te maken in de wereld. En dat ze allebei een kunstopleiding hebben gedaan komt daarbij goed van pas. Naast de verkoop van ‘standaard’ duurzame producten, zoals zeep, houten afwasborstels en herbruikbare rietjes, denken Helena en Glen namelijk veel verder in hun duurzame denkwijze en vind je er onder andere een uitgebreide blog met inspiratie terug.

“Dingen zoals decoratie, visitekaartjes en bedankkaartjes maken we zelf van gerecycleerd materiaal. We willen de mensen op een creatieve manier laten zien dat een ecologisch en plantaardig leven helemaal niet moeilijk is en enorme voldoening geeft.”

Earthly | Duurzame webshop met natuurlijke producten voor je lichaam van Marcels Green Soap.
Earthly | We love the planet Coconut Candle
Duurzame webshop Earthly

Earthly is een webshop met een visie: een mooi evenwicht tussen mens dier en natuur. Om die reden worden er enkel producten verkocht die veganistisch en Fairtrade zijn. 

“We bieden duurzame producten aan die zorgen voor een kleinere ecologische voetafdruk, zoals biologische en plantaardige voeding en alternatieven voor plastic- en wegwerpproducten.”

En alles wordt uiteraard verzonden in gerecyclede of herbruikbare verpakkingen. 

Producten van Earthly hebben?

Je vindt de webshop van Helena en Glen terug via deze link: www.earthlyweb.be

Earthly | Duurzame webshop.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.