fbpx

-By Saskia-

Darocha Fashion

Kinderkleertjes, volgens mij kun je als mams nooit genoeg leuke outfits hebben voor je kleintje, toch?

Kinderen zijn er bij mij nog niet, maar vroeger moest onze Baby Born ook continue een andere look hebben. Dus ik weet wel een beetje hoe mama’s zich voelen ;-).

En het liefst scoor je de kleding van je mini-me natuurlijk ook bij een Klein Bedrijfje! Bijvoorbeeld bij Darocha Fashion, waar Saskia alles stuk voor stuk met veel liefde zelf voor je ontwerpt én maakt.

Meer weten en zien?
Scroll dan lekker verder :-).

Eigenaresse Saskia is gek op printjes en pastel, maar miste kwalitatief goede kleding met unieke designs voor haar eigen kids. Daarom besloot deze mama van twee, naast haar job, zelf aan de slag te gaan en wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid naar een eigen webshop in babykleding: Darocha Fashion.

“Naast fulltime moeder zijn en parttime werken in loondienst in het weekeind, haal ik veel voldoening uit het runnen van deze webshop. Het ontwerpen en creëren van toffe items geeft mij veel energie.”

Je vindt in deze webshop Saskia’s eigen ontworpen (en duurzame) kleding voor baby’s. Dus ben je op zoek naar comfy en fashionable babykleding? Of op zoek naar een leuk kraamcadeau? Dan slaag je bij Darocha Fashion hier zeker! 

“Het concept van mijn webshop is gebaseerd op het zelf samen stellen van je outfit. En mijn Mix&Match collectie maakt het extra leuk om te shoppen, omdat je alle items met elkaar kunt laten matchen!”

Darocha Fashion | Duurzaam broekpakje voor baby's.
Darocha Fashion | Mix & Match babykleding.
Duurzame babykleding van Darocha Fashion.

Yes, de ontwerpen van Saskia zijn ziet alleen comfy en fashionable, maar ook nog eens duurzaam!

“Ik werk alleen met stoffen die het OEKO-TEX keurmerk hebben. Dit betekent dat de stoffen zijn vervaardigd zonder het gebruik van schadelijke ingrediënten. Verder werk ik met duurzame materialen.”

Daarnaast gebruikt ze voor het verzenden alleen recyclebare materialen, zodat het hele pakketjes duurzaam is ;-). 

Producten van Darocha Fashion hebben?

Je vindt al Saskia’s babykleertjes terug via haar webshop: www.darochafashion.nl.

Darocha Fashion | Duurzame kleding voor baby's. Broekpakje print Eucalyptus en rozen.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.