fbpx

-By Gemma-

Brievenmus

Woo-hoo, wat gaat het hard hè, met al die leuke bedrijfjes!

We voegen er gewoon weer eentje toe aan de site. Welkom Brievenmus! De naam verklapt het al een beetje.. Hier draait het om kaartjes!

Deze webshop is de jonge onderneming van Gemma. Zij maakt duurzame geboortekaartjes met een natuurlijk thema. 

Meer van weten? Uhm, ja!
Scroll even verder ;-).

Gemma is in 2021 begonnen met haar webshop Brievenmus. Hier vind je duurzame geboortekaartjes terug die zijn ontworpen met het oog op een groene toekomst. 

“Het ontwerpen van geboortekaartjes vind ik een leuke en dankbare taak, waar ik serieus mee omga. Daarbij is een persoonlijke benadering van groot belang. Daar begint het.”

Er kan worden gekozen uit een bestaand kaartje van de website of een persoonlijk ontwerp dat speciaal voor jullie wordt gemaakt. De kaartjes hebben vaak een natuurlijk thema, zoals de ‘bloemenweide’ en ‘vogelfamilie’, maar daarnaast probeert Gemma ook op andere manieren te werken aan een groen imago :-). 

Oh? Dus duurzaam!?

Absoluut! Wist je dat papier verschillende keurmerken kan hebben die betrekking hebben op het milieu? Zoals bijvoorbeeld het FSC keurmerk of het Europees Ecolabel. Brievenmus werkt alleen maar met milieubewuste papiersoorten. Zoals bijvoorbeeld het prachtige eco vezelpapier, dat wordt gemaakt van landbouwafval. Of kraftpapier dat deels bestaat uit gerecycleerde vezels. ⁠Via deze link vertelt Gemma meer over duurzame papier keurmerken.

De ontwerpen zijn daarnaast subtiel en bestaan grotendeels uit lijntekeningen. Op deze manier wordt inkt bespaard.

Producten van Brievenmus hebben?

Je vindt alle kaartjes terug via Gemma’s webshop: www.brievenmus.nl.

En ben je op zoek naar een persoonlijk kaartje? Neem dan gerust contact met Gemma op! Zij helpt je graag verder om een kaartje op maat te maken voor je kleintje :-).

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.