fbpx

-By Ymke-

Bij Sproet

BijSproet draait om grafische vormgeving. Je vindt hier echt van alles! Van logo’s en visitekaartjes, tot uitnodigingen en persoonlijke illustraties. Jij bedenkt het en Bij Sproet voert het voor je uit. 

Ymke staat voor openheid en creativiteit, dus geen idee is te gek, ze gaat met liefde aan de slag om jouw ideeën tot leven te brengen. 

Meer weten over Bij Sproet? Scroll dan naar beneden!

In haar webshop vind je naast kaartjes bijvoorbeeld ook stickers en andere Maar bij Ymke kun je terecht voor werk op maat. Dit kan zijn een illustratie, een geboortekaartje of zelfs een visitekaartje. Ze staat open voor jouw ideeën. Ze wordt altijd blij van andere mensen en de ideeën die ze met zich meebrengen. Om van een idee uiteindelijk een eindproduct te mogen maken, is elke keer weer bijzonder. Door goed te overleggen met de klant, misschien jij wel dus, ontdek je wat het meest belangrijk is voor die persoon. Zo is het echt een groepsproces en wordt er een uniek product gecreëerd. 

”Openheid, eerlijkheid en respect zijn voor mij heel belangrijk. Geen idee is te gek en ik kijk graag mee naar alle mogelijkheden. Alles mag gezegd worden, feedback is welkom en alles mag gevraagd worden.”

bij sproet
Wie is het gezicht achter BijSproet?

Ymke is afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum en heeft haar diploma als illustrator behaald. Naast grafisch vormgever mag ze zichzelf dus ook illustrator noemen, hoe tof!

”Deze unieke en leuke naam komt van mijn duizenden zomersproetjes, die zachtjes tevoorschijn komen als ik eventjes in de zon ben geweest.”

In de zomer van 2021 is ze met Bij Sproet gestart. Ze wilde dolgraag haar kennis in de praktijk brengen en mensen blij maken met unieke en persoonlijke ontwerpen. Een spannende stap, maar ze is nog iedere dag blij om zo creatief bezig te kunnen zijn. 

Ook een illustratie?

Wil je ook graag een persoonlijke illustratie of kaartje? Neem dan een kijkje op www.bijsproet.nl

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.