fbpx

-By Marousha-

Art Drawings MD

Ben je op zoek naar een uniek cadeau of een echte eyecatcher voor in je eigen huis? Dan ben je bij Art Drawings MD aan het juiste adres!

Persoonlijke portretten, unieke prints en grappige illustraties. Je vindt het allemaal. Dus neem snel een kijkje!

In 2021 is Marousha begonnen met Art Drawings MD. Ze heeft de chronische ziekte CVS/ME en dat zorgt ervoor dat ze veel minder kan dan voorheen. Ze wilde altijd graag iets doen met haar creativiteit en haar droombaan was tattoo artist worden. Helaas kan ze deze droom niet waarmaken. Gelukkig heeft ze nu iets gevonden waarbij ze haar creativiteit kwijt kan en ook andere mensen blij kan maken met haar unieke werken. Iets waar ze haar skills en energie in kan steken! 

De combinatie van haar tattoo droom, haar creativiteit en haar teken skills hebben ervoor gezorgd dat ze nu persoonlijke portretten en uniek prints maakt, geheel in tattoo stijl. 

”Mijn producten zijn te onderscheiden in twee categorieën. Persoonlijk portretten en prints. Bij een persoonlijk portret kies je uit de verschillende stijlen, upload je een foto en maak ik een prachtig portret (van bijvoorbeeld je hond). Ga je voor een print? Dan kun je kiezen uit verschillende illustraties, waarvan een aantal gebaseerd zijn op tattoo ontwerpen.”

Zowel de portretten als prints zijn verkrijgbaar als poster of op canvas, waardoor je geheel kunt kiezen wat bij jou (of de ontvanger) past. 

artdrawingsMD

Alle ontwerpen worden met heel veel liefde en zorg door Marousha gemaakt. Iedere bestelling tovert een lach op haar gezicht en ze hoopt natuurlijk ook op die van jou!

”Het blijft bijzonder om iets te mogen maken wat zo persoonlijk is voor de klant en waarvan je weet dat het een uniek plekje krijgt in huis. Mensen blij maken met mijn creaties is mijn doel!”

Ook zo'n toffe print?

Wil jij ook zo’n toffe print in huis of cadeau doen aan iemand? Ga dan snel even naar www.artdrawingsmd.com

artdrawingsmd
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.