fbpx

-By Maxime-

Anders nog iets?

Voor onze kleintjes hebben we altijd heel veel over. Leuke kleding, activiteiten ondernemen en niet te vergeten bergen speelgoed. Maar is het niet veel leuker als al dat speelgoed ook nog een educatieve functie heeft?

Bij Anders nog iets? vind je het meest unieke en leerzame speelgoed al voor kindjes vanaf de geboorte. 

Lees snel verder en ontdek wat je naast al dit leuks nog meer kan vinden. 

Maxime is in 2009 begonnen met Anders nog iets?. Het begon allemaal als snoepwinkel met af en toe als bijverkoop wat educatief houten speelgoed. Inmiddels is dat nu andersom! 

In 2021 werd naast de winkel ook een webshop geopend. Hier vind je ook alle soorten leerzaam en duurzaam speelgoed, net als in de winkel. En die lekkere snoepjes? Ook die kun je nog scoren in zowel de winkel als de webshop!

”Je vindt bij mij merken die niet op iedere hoek van de straat te vinden zijn. Daarnaast let ik er op dat ik alleen met leveranciers samen werk die een duurzaam verhaal hebben, zodat alles goed bij elkaar past.”

Een van de meest gewaardeerde en verkochte items, zijn de eigengemaakte speelbakken met speelrijst. De speelbakken zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor ze ook perfect zijn voor wateractiviteiten. Het leuke van deze bakken is dat je er talloze activiteiten mee kunt doen. Anders nog iets? voegt regelmatig nieuwe items toe aan de collectie, waardoor je dit sensorische spel steeds verder kunt uitbreiden.

andersnogiets
Duurzaam dus he?

Een groot deel van de leveranciers waar Maxime mee samenwerkt, hebben een duurzaam verhaal. Dit kunnen producten zijn met een FSC keurmerk, artikelen gemaakt op basis van gerecycled papier of gemaakt van bio composiet. 

Bij Anders nog iets? kom je veel houten speelgoed tegen. Houten speelgoed gaat generaties lang mee en is daarom ook duurzaam. 

Ook duurzaam en leerzaam spelen?

Wil jij ook iemand of jouw eigen kinderen blij maken met één van de items van Anders nog iets? Neem dan snel een kijkje op www.andersnogiets.com!

andersnogiets
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.