fbpx

Hi, welkom op Kleinbedrijfje.nl!

Ik ben Rianne: Een 27-jarige content marketeer en onderneemster. Sinds 2020 ben ik trotse eigenaar van mijn webshop www.byboosz.nl. Daarnaast werk ik sinds Augustus 2021, 32 uur per week, als content markeer bij een opslag- en transportmiddelen bedrijf. 

De behoefte om een eigen bedrijf te beginnen was altijd al groot, maar ik wist nooit zo goed wat! In 2020 heb ik daarom byBoosz  ingeschreven bij de KVK en ben ik gestart als freelancer. Sinds April 2022 heb ik met trots Klein Bedrijfje mogen overnemen. 

About Klein Bedrijfje

Ik ben gek op mooie dingen, maar wie eigenlijk niet? Het liefst verander ik maandelijks mijn kledingstijl, heb ik iedere week een ander interieur en vind ik altijd weer een ander kleurtje ineens super mooi. Ik ben dus altijd aan het rondneuzen en op zoek naar inspiratie. En dat doe ik liever niet alleen bij de grote retailers, maar juist ook bij die kleine winkel om de hoek. Of bij een webshop die net de eerste pakketten verstuurd heeft! Kleine bedrijfjes zijn vaak het meest inspirerend, vooruitstrevend en een stuk origineler dan de grote bedrijven. Daarnaast staat duurzaamheid meestal een stuk hoger op de agenda!

Als Instagramfanaat en kleine ondernemer, valt mij op dat juist deze kleine bedrijfjes keihard aan het bikkelen zijn om gezien te worden. Maar in die soep van grote bedrijven, lukt dat gewoon niet altijd. Dat jij en ik daardoor deze toffe bedrijfjes missen is natuurlijk doodzonde! 

Om deze reden is in 2019  Kleinbedrijfje.nl opgericht!

Hoe werkt Klein Bedrijfje?

Klein Bedrijfje is hét platform waar jij al die leuke, kleine bedrijfjes vinden kunt! Via kleinbedrijfje.nl kan je, dankzij de handige zoekmachine, zoeken naar webshops, maar ook fysieke winkels of studio’s en ateliers.

Ben je op zoek naar een specifiek product (of cadeau)? Alle bedrijfjes zijn ingedeeld op hun aanbod, zodat je heel gemakkelijk alle aanbieders van jouw productkeuze vindt. Ga je een weekendje weg? Of ben je benieuwd wat er eigenlijk te vinden is in jou eigen stad? Zoek dan op locatie en vind alle leuke, kleine bedrijfjes bij jou in de buurt!

Zelf een Klein Bedrijfje?

Vanaf nu is het weer mogelijk om jouw bedrijfje aan te melden voor Klein Bedrijfje. Je kan je inschrijven voor verschillende abonnementen. De voordelen per abonnement even zien? Klik dan hier. Ben je al enthousiast en wil je je gelijk aanmelden? Vul dan hier het aanmeldformulier in! 

Volg je mij al?

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.